Yin & Yoga Nidra - med Ina Thanild

Du vil på dette event i en tryg, rolig og støttende atmosfære blive guidet ind i en dyb ro både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Første del af programmet er Yin Yoga og den sidste del er Yoga Nidra.

I Yin Yoga sidder eller ligger du i forskellige stillinger og udfører simple og helt passive stræk i 3-10 minutter ad gangen. Hermed stimuleres og smidiggøres bindevævet og leddenes bevægelighed øges.

Yin refererer også til den mere stille, bløde og accepterende del af os. Yin lærer os at give slip – at give slip i kroppen – at give slip i sindet – at give slip på præstation og at hengive os til mere Væren, frem for Gøren.

Under Yoga Nidra, som også kaldes for ”yogiens søvn” eller ”en vågen søvn”, ligger du rart på ryggen med tæppe over dig og afspænder trygt. Til at starte med inviteres du til at sætte en intension (en sankalpa), som er en sætning du former i dit stille sind om et dybfølt ønske. Herefter guides du ind i en dyb meditativ tilstand gennem bl.a. en kropsscanning, visualiseringer, fokus på åndedræt, sanser, fornemmelser og følelser. Når krop og sind er faldet helt til ro kan du opleve mere klarhed om dig selv, få en større forståelse af det der fylder i dit liv, opnå en dybere indsigt og åbne op for mere kreativitet.

Fredag 29. april – 17.00-19.00

Pris 325 kr.

Sted: Yogakilden/Studio 51. Himmelev Bygade 51. Roskilde

OBS! Aflyst

Yin & Restorative Yoga - med Ina Thanild

Tag en pause – få ro og energi.

Pauser, hvile og ro er essentielt for vores fysiske og mentale velbefindende, for vores sundhed generelt og for at hjernen og kroppens celler, funktioner og systemer kan restituere, genopbygge og hele.

På dette event vil du i en rolig og tryg atmosfære blive guidet gennem yin- og restorative øvelser, samt lave harmoniserende åndedrætsøvelser.

Du vil blive forkælet med æteriske olier og meditativ musik, alt sammen for at invitere til en dybere sansning og afspænding.

Vi vil med yin yoga udføre simple stræk, der holdes passivt og afspændt i 3-5 minutter, for at stimulere, smidiggøre og vække kroppens bindevæv og øge energiens flow i kroppen og til organerne.

Vi vil med den restorative yoga hvile i dybdeafspændende stillinger i 10-15 minutter, godt og trygt understøttet af yogapølle, blokke, puder og tæpper, for at give nervesystemet fuldstændigt ro.

I den hvilende, støttede og afspændte tilstand beroliges nervesystemet og kroppen hjælpes til at genopbygge og hele, til at slippe affaldsstoffer, til at rense blodet for stresshormoner, til at frigøre stagneret energi, til at forbedre organernes funktion, til at fordøje, til at mindske tryk og slid på kar og nerver og til at sænke hjertefrekvens og blodtryk.

Eventet stiler efter at give dig mere ro, øget energi, større lethed, glæde og bevægelighed.

Lørdag 21. maj – 12.00-14.30

Pris 400 kr.

Sted: Yogakilden/Studio 51. Himmelev Bygade 51. Roskilde

Pop-up klasse

Pt - Ingen

Søndag 20. marts – 12.00-14.30

Pris 400 kr.

Sted: Yogakilden/Studio 51. Himmelev Bygade 51. Roskilde