Fredags-Yin & Yoga Nidra - med Ina Thanild

Nulstil fra ugens opgaver og aktiviteter - kom ned i gear og få energi til weekenden.

Træk stikket i 2 timer, få løsnet op i kroppen og få ro og klarhed i sindet.

Vi starter med let og blid bevægelse. 

Så vil vi med yin yoga udføre simple stræk, som udføres passivt og afspændt i 3-5 minutter, for at stimulere, smidiggøre og vække kroppens bindevæv og øge energiens flow i kroppen.

Vi afslutter med Yoga Nidra, som kaldes yogiens søvn. Her ligger du trygt og rart under dit tæppe og guides på en meditativ rejse gennem forskellige niveauer af dit væsen – den fysiske krop, følelser og sindets mentale kvaliteter. Du guides blidt ind i en tilstand hvor din fysiske krop sover, men dit sind er vågent og bevidst og du vil skifte mellem vågen og drømmende tilstand. 

Yoga Nidra er en dyb, nærende og healende praksis, der hjælper til at reducere stress, anspændthed, angst, søvnløshed og andre psykiske ubalancer. 

En Yoga Nidra`s virkning sammenlignes med effekten af flere timers søvn. 

Kom og vær med og få energi til din weekend!

Fredag 3. april 2020

Kl. 17.00-19.00 i YOGAKILDEN

Himmelev Yoga og Velværecenter. Himmelev Bygade 51. Roskilde

300 kr.

Yin & Restorativ Yoga - med Ina Thanild

Tag en pause - få ro og energi.

Pauser, hvile og ro er essentielt for både vores fysiske og mentale velbefindende, sundhed og for at hjernen og kroppens celler, funktioner og systemer kan restituere, genopbygge og hele.

På denne workshop vil du i en rolig og tryg atmosfære blive guidet gennem blide yin- og restorative øvelser samt lave beroligende åndedrætsøvelser. Du vil blive forkælet med æteriske olier og meditativ musik, alt sammen for at invitere til en dybere sansning og afspænding.  

Vi vil med yin yoga udføre simple stræk, der holdes passivt og afspændt i 3-5 minutter, for at stimulere, smidiggøre og vække kroppens bindevæv og øge energiens flow i kroppen og til organerne.

Vi vil med restorativ yoga hvile i dybdeafspændende stillinger i 10-15 minutter, godt og trygt understøttet af yogapøller, blokke, puder og tæpper.

I den hvilende, støttede og afspændte tilstand beroliges nervesystemet og kroppen hjælpes til at slippe affaldsstoffer, til at rense blodet for stresshormoner, til at frigøre stagneret energi, til at forbedre organernes funktion, til at fordøje, til at mindske tryk og slid på kar og nerver, og til at sænke hjertefrekvens og blodtryk. 

Workshoppen stiler efter at give dig mere ro, øget energi, større lethed, glæde, bevægelighed.

Søndag 17. maj 2020

Kl. 11.00-14.00 i YOGAKILDEN

Himmelev Yoga og Velværecenter. Himmelev Bygade 51. Roskilde

450 kr.