Yin & massage med bold - med Ina Thanild

Stræk, tryk og massér dine spændinger væk

Du vil på dette event i en rolig, afstressende og behagelig atmosfære have fokus på at komme ud af hovedet og ind i kropsnærværet og få løsnet op for spændinger i krop og sind. Du vil bruge bolde til at massere, trykke og stimulere muskler og bindevæv med og du vil hvile i yin yoga-stillinger i 3-10 minutter ad gangen, med den hensigt at afspænde, fjerne ophobning af affaldsstoffer, skabe mere væske i vævet og forøge blodcirkulationen. Øvelserne hjælper til at mindske smerter, forbedre mobiliteten og skabe mere lethed og frihed i kroppen. Vi runder af med en skøn guidet Savasana/dybdeafspænding, hvor krop og sind fordøjer og lagre effekten af programmet.

Lørdag 22. januar – 12.00-14.30

Pris 400 kr.

Sted: Yogakilden/Studio 51. Himmelev Bygade 51. Roskilde

Yin & Yoga Nidra - med Ina Thanild

Du vil på dette event i en tryg, rolig og støttende atmosfære blive guidet ind i en dyb ro både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Første del af programmet er Yin Yoga og den sidste del er Yoga Nidra.

I Yin Yoga sidder eller ligger du i forskellige stillinger og udfører simple og helt passive stræk i 3-10 minutter ad gangen. Hermed stimuleres og smidiggøres bindevævet og leddenes bevægelighed øges.

Yin refererer også til den mere stille, bløde og accepterende del af os. Yin lærer os at give slip – at give slip i kroppen – at give slip i sindet – at give slip på præstation og at hengive os til mere Væren, frem for Gøren.

Under Yoga Nidra, som også kaldes for ”yogiens søvn” eller ”en vågen søvn”, ligger du rart på ryggen med tæppe over dig og afspænder trygt. Til at starte med inviteres du til at sætte en intension (en sankalpa), som er en sætning du former i dit stille sind om et dybfølt ønske. Herefter guides du ind i en dyb meditativ tilstand gennem bl.a. en kropsscanning, visualiseringer, fokus på åndedræt, sanser, fornemmelser og følelser. Når krop og sind er faldet helt til ro kan du opleve mere klarhed om dig selv, få en større forståelse af det der fylder i dit liv, opnå en dybere indsigt og åbne op for mere kreativitet.

Lørdag 12. februar – 12.00-14.30

Pris 400 kr.

Sted: Yogakilden/Studio 51. Himmelev Bygade 51. Roskilde

Søndag 20. marts – 12.00-14.30

Pris 400 kr.

Sted: Yogakilden/Studio 51. Himmelev Bygade 51. Roskilde

Pop-up klasse

Intet planlagt endnu.

Søndag 20. marts – 12.00-14.30

Pris 400 kr.

Sted: Yogakilden/Studio 51. Himmelev Bygade 51. Roskilde