Yin & Restorative Yoga - med Ina Thanild

Tag en pause – få ro og energi.

Pauser, hvile og ro er essentielt for vores fysiske og mentale velbefindende, for vores sundhed generelt og for at hjernen og kroppens celler, funktioner og systemer kan restituere, genopbygge og hele.

På dette event vil du i en rolig og tryg atmosfære blive guidet gennem yin- og restorative øvelser, samt lave harmoniserende åndedrætsøvelser.

Du vil blive forkælet med æteriske olier og meditativ musik, alt sammen for at invitere til en dybere sansning og afspænding.

Vi vil med yin yoga udføre simple stræk, der holdes passivt og afspændt i 3-5 minutter, for at stimulere, smidiggøre og vække kroppens bindevæv og øge energiens flow i kroppen og til organerne.

Vi vil med den restorative yoga hvile i dybdeafspændende stillinger i 10-15 minutter, godt og trygt understøttet af yogapølle, blokke, puder og tæpper, for at give nervesystemet fuldstændigt ro.

I den hvilende, støttede og afspændte tilstand beroliges nervesystemet og kroppen hjælpes til at genopbygge og hele, til at slippe affaldsstoffer, til at rense blodet for stresshormoner, til at frigøre stagneret energi, til at forbedre organernes funktion, til at fordøje, til at mindske tryk og slid på kar og nerver og til at sænke hjertefrekvens og blodtryk.

Eventet stiler efter at give dig mere ro, øget energi, større lethed, glæde og bevægelighed.

Søndag 9. juni – 12.00-14.30

Pris 400 kr.

Sted: Yogakilden/Studio 51. Himmelev Bygade 51. Roskilde